head

zivot

ucenici

skola

linkovi

Stranicu je najbolje gledati iz Get Firefox!


Mirjana Rogina
glumila je u mnogim hrvatskim filmovima kao što su: Tri muškarca Melite Žganjer, Blagajnica hoće ići na more, Ne dao Bog većeg zla, Crna kronika ili Dan žena te je vodila emisiju Kruške i jabuke dvije godine. Tvrdi da je vođenje emisije puno teže i napornije od glume. U glumi su joj svi partneri dragi , ali posebice ističe Ivu Gregurevića s kojim je glumila u filmu Tri ljubavi Melite Žganjer.

Pohađala je našu školu od 1968.-1976 te je prolazila sa vrlo dobrim. Omiljeni predmeti su joj bili likovni i hrvatski dok joj je fizika bila strani pojam. Prva uloga je odigrala već u prvom razredu OŠ u predstavi Crvenkapica u kojoj je glumila baku. Glumom se ozbiljno počela baviti u 14. godini. Njezino matično kazalište je Kazalište mladih koje ima tradicuju dugu 50 godina. U njemu je imala svoju prvu profesionalnu ulogu u komediji Zabluda prije 20.godina. Danas tamo radi kao dramski pedagog i profesor glume. U njeno doba bilo je drugačije ponašanje profesora prema učenicima, koji su se prema njima odnosili kao roditelji. Te je bilo puno školskih aktivnosti. Tada je također postojao školski časopis koji se zvao Plava ptica.
Nina Morić
je pohađala našu školu od 1983.do 1991. Rođena je 22.lipnja 1976.godine. Već dugo vremena ne živi u Hrvatskoj već u Italiji gdje radi kao manekenka i TV voditeljica. 1996. godine, postala je miss Hrvatske i osvojila 3. mjesto na Elliteovom natjecanju. Radila je za svjetski poznate kreatore kao što su: Versace, D'ior, i pojavla se u spotu Rickya Martina.

Goran Šprem još je jedan polaznik naše škole od 1986.- 1994. godine. Rođen je 6.srpnja, 1979. godine. On je naš poznati rukometaš koji igra u Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji,u poziciji lijevog krila, koja je među najboljima u svijetu.